O nama

STiM gradnja d.o.o. je osnovana u decembru 2010. godine. Počeli smo kao mala porodična firma koja se bavi projektovanjem, nadzorom i izvođenjem građevinskih objekata sa vizijom da rastemo svake godine. Danas naš stručni tim čini 17 diplomiranih inženjera iz oblasti mašinstva, građevine, elektrotehnike i arhitekure sa iskustvom i odgovarajućim licencama. Zajedno, kao tim, sa kvalifikovanim osobljem  tu smo da odgovorimo na zahteve klijenata – od kreativnog rešenja, projektovanja do izvođenja građevinskih radova.

Naša osnovna vrednost

Je zajedništvo i timski duh. Sam naziv STiM znači Sa Tomom i Marinom. Naša ideja je zajednički rad kroz različite pristupe klijentu jer nijedan projekat ne može da se posmatra izolovano, već kao celina i to iz različitih uglova. Taj timski duh i zajedništvo smo preneli i na naše kolege i danas mi stvaramo projekte iz oblasti niskogradnje, visokogradnje i industrije. Radimo profesionalno, vredno, pošteno i temeljno sa osnovnim ciljem – da naši klijenti budu zadovoljni.

U proteklih 11 godina našeg rada odgovorili smo na zahteve stotina klijenata. U našem dugogodišnjem radu nemamo nijednu negativnu referencu što govori o zadovoljstvu naših klijenata.

Naš cilj

Je da budemo još bolji i da zaposlimo još bolje ljude od sebe i širimo i poslovne i tehničke kapacitete kroz dodatna ulaganja u saradnju sa investitorima i dobavljačima, stalno usavršavanje kadra, mehanizacije i građevinske opreme.